Ambrosia Tractor

Teruggavebeleid

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in de staat waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Het retourneren van bepaalde soorten goederen is niet toegestaan. Bederfelijke producten zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen dus niet worden geretourneerd. Evenzo accepteren wij geen intieme of sanitaire producten, gevaarlijke materialen of stoffen, ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere items waarvan de terugkeer niet is geautoriseerd :
* Cadeaubon
* Downloadbare Software
* Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

In sommige gevallen worden slechts gedeeltelijke terugbetalingen verleend: (indien van toepassing)
* Boeken die duidelijke sporen van gebruik vertonen
* CD ‘s, DVD’ s, VHS-banden, software, videogames, audiocassettes of vinylplaten die zijn geopend.
Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat is, dat beschadigd is of dat onderdelen mist om een reden die niet te wijten is aan een fout van onze kant.
* Elk item geretourneerd meer dan 30 dagen na levering 

Restitutie (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail waarin u wordt geïnformeerd dat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook laten weten of uw terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.
Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw creditcard of initiële betaalmethode binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Te Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, omdat het een tijdje kan duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst.
Neem dan contact op met uw bank. Het plaatsen van een terugbetaling wordt vaak voorafgegaan door een verwerkingstijd.

Als u al deze stappen hebt voltooid en uw terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het volgende adres: [email protected]

Verkoop – of promotieartikelen (indien van toepassing)
Alleen items tegen normale prijzen worden terugbetaald. Helaas zijn de verkoop-of promotieartikelen dat niet.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen items die in eerste instantie defect of beschadigd zijn.  Als u de jouwe moet vervangen door hetzelfde item, stuur ons dan een e-mail op [email protected] en stuur uw artikel naar: 148 RUE de LENCHE 13400 AUBAGNE.

Gaven
Als het artikel was gemarkeerd als een geschenk op het moment van aankoop en als het rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaukrediet met een bedrag dat gelijk is aan dat van het geretourneerde artikel. Na ontvangst van het geretourneerde artikel ontvangt u een cadeaubon per post.

Als het artikel niet als geschenk was gemarkeerd op het moment van aankoop, of als de persoon die het geschenk heeft verzonden de bestelling naar hem heeft gestuurd om het later af te leveren, is het aan hem dat we de terugbetaling zullen sturen en daarom zal hij weten dat u het geschenk hebt geretourneerd. 

Verzending
Om uw product te retourneren, moet u het naar het volgende postadres sturen: 148 RUE de LENCHE 13400 AUBAGNE.

Verzendkosten in verband met het retourneren van uw artikel zijn voor uw rekening. Ze worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de retour verzendkosten in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de levertijd van uw geruilde product variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde van meer dan 75, raden we u aan een verzendtracking-service te gebruiken of uw zending te laten verzekeren. Wij garanderen niet dat wij het geretourneerde artikel zullen ontvangen

Winkelwagen